Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
maciej.m987 (2859 niezalogowanych)
1 Post

(piechniczek)
Wiking
czyli zasadniczo panladny miał rację z tym dedselnumbrem, małymi krokami zmierzamy albo do numerku na chwilke albo numerku na stałe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
xyz11 napisał:
JAKIE MOŻLIWOŚCI DAJE MI FODSELSNUMMER TYMCZASOWY A JAKIE STAŁY?.mnie sie wydaje,ze autor zadajac to pytanie mial na mysli czego nie moze zrobic majac tymczasowy,a ze stalym nie byloby problemu
nie wiem jak jest teraz,ale pare lat temu byly problemy przy tymczasowym typu zalozenie konta w niektorych bankach,zakupnie telefonu na abonament czy internetu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(martula)
Wiking
Dokładnie. Na numerze tymczasowym nie można założyć "pełnego" konta, tzn niektóre banki nie wydają kart visa, jedynie takie płatnicze z paskiem, albo nie dają kont internetowych. Na numerze tymczasowym nie weźmiesz telefon na abonament lub nie kupisz internetu. A co chyba najważniejsze, to to, że nie masz przyznanego lekarza ani pełnego prawa do opieki zdrowotnej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
giovi2 napisał:
... zajzyjcie w rubryke ogloszenia.
Ostatnio,jak grzyby po deszczu,mnoza sie propozycje w tymze temacie.
Oglaszaja sie panowie,panie,pary...do wyboru,do koloru.
Kazdy chetny znajdzie cos dla siebie

Niektóre są zabawne, choćby: "czesc odam konia w szybkie rece". Jest sporo ogłoszeń dla Politi , typu: "kupię sex" . Na to bym uważał: "szukam faceta z okolic oslo gotowego zaplacic za sex" , może być prowokacją .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
katrin2600 napisał:
Trochę durnowaty ten gabriel......jak każdy samiec!!!!!!!!!!!!!!!!!

przepraszam za offtop ale nie moglem sie powstrzymac.. badz co badz uderzylo tez i we mnie.... nie czuje sie durnowatym samcem, ergo: to dla was dziewczyny:

fotka cos nie chce wskoczyc w wiekszym formacie >>> link:
img269.imageshack.us/img269/8672/gallery75158003.jpg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok